Over ons – Psychologen Nijmegen

Psychologen Nijmegen is een psychologenpraktijk waaraan verschillende psychologen en therapeuten verbonden zijn. Hieronder stellen wij de verschillende psychologen voor uit Nijmegen. Meer weten over de psychologen kijk dan op Psyned.nl of bel naar 024–2022017!

Neem contact met ons op

Wil je wat meer weten over ons, of over onze werkwijze? Neem dan even contact op. We helpen je graag!

Thessa Hendriks, Therapeut, Nijmegen

Psychologen Nijmegen - Thessa Hendriks

Ik begeleid jou op respectvolle wijze met aandacht en zorg voor jou, je gevoelens en emoties en jouw tempo.


Ghislaine Regout, Psycholoog, Nijmegen

Psychologen Nijmegen - Ghislaine Regout

Met empathie, acceptatie en een gepaste dosis humor help ik jezelf te helpen, zonder oordeel. De behandeling wordt aangeboden wanneer het jou uitkomt, dus ook in de avonduren!


Corinne Odekerken, Psycholoog, Sambeek

Psychologen Nijmegen - Corinne Odekerken

Mijn naam is Corinne Odekerken, psycholoog in Sambeek. Zit je vast in een wirwar van gedachten en gevoelens? Ik help je weer overzicht te krijgen zodat jij weer de regie in handen hebt.


Sandra Smits, Psycholoog, Nijmegen

Psychologen Nijmegen - Sandra Smits

Ik help je bij bewustwording van patronen, overtuigingen, waarden, normen en belemmeringen. Wat vraagt het van jou? De wens tot persoonlijke groei en verandering en de wil om er serieus mee aan de slag te gaan.


Lydia Groeneveld, Psycholoog, Nijmegen

Psychologen Nijmegen - Lydia Groeneveld

Ik behandel diverse problematiek en in mijn praktijk kun je onder andere terecht voor hulp bij angsten, burn-outs en depressies.


Arnold Smit, Therapeut, Malden

Psychologen Nijmegen - Arnold Smit

Ik behandel in mijn praktijk veel verschillende klachten. Je kunt bij mij terecht voor hulp bij angsten en depressie maar ik geef ook coachingsessies en traumabehandelingen.